tirsdag den 25. september 2012

Buenos Aires

Busturen fra Iguazu til Buenos Aires foregik med rigeligt med toej paa, da vi sad bagerst i bussen hvor aircondition anlaegget var placeret(Et gratis tip, undgaa at sidde baggerst i bussen i Argentina). Efter ankomst var vi klar til en varm kaffe paa et naerliggende starbucks. Her skulle vi ligeledes moedes med Martin, en couchsurfer der havde sagt ja til at have os boende en uge.

Der skete saa meget i Buenos Aires at det maa blive historier i senere faar, vil dog gerne naevne lidt i flaeng. Fik asad med de lokale, have tango undervisning(Melonga) som foregik paa spansk, saa byomraaderne Palermo, La Boca. Saa kirkegaarden, hvor Evita Peron er begravet, hvilket virkelig er besoeget vaerd. En foto-udstilling, private og offentlige universiteter. Tog til byen Tigre, som er placeret nord for Buenos Aires i et delta omraade. Var saa heldige at faa fribilletter til Teatro Colon, hvor vi hoerte et orkester spille. Vi var med til kostumefest udklaedt som danske fodboldfans, nemt da jeg havde RFC og den danske national troeje med. Inden nogen spoerger saa var det for koldt til toga :) Vi var ogsaa ude at spise hvor der var folkemusik, hvor det aabenbart er kotume at klappe med, selvom man spiser :). Og til sidst var vi med Martin ude og se en polokamp.

Ugens hoejdepunkt var nok tangoaftenen. Vi fik anbefaldet stedet ´La Catedral´ af en backpacker, Chris, vi havde moedt paa 'Llha Grande'. Stedet var fantastisk, ligesom navnet antyder er det en katadral, som dog anvendes til andre formaal, fyldt med spaendende malerier paa de hoeje stenvaegge. Tango typen var melango, som er opbygget paa den maade at der foerst er undervisning for begyndere og oevet af tre hold af ca. en times varighed, hvorefter gulvet er frit. Dvs. perfekt til os, men maaske ikke dem der gerne vil undgaa nybegyndere med stive ben der gaar ind i dem :) Vi hyggede os rigtig meget og noed at se paa dem der levede sig ind i det. Hvor samba er stort i brasilien er der ingen tvivl om at det er tango der er stort i argentina.

// Troels

Ingen kommentarer:

Send en kommentar