onsdag den 26. december 2012

Jul i udlandet er bare noget andet

Nu skal der vist ske lidt herinde paa bloggen. I bund og grund er det jo nok et godt nok tegn, at vi ikke har faaet skrevet i lang tid. Vi har hygget os saadan. Men der er ogsaa kommet en hel del nye oplevelser til siden sidst, saa nu vil vi proeve at faa skrevet lidt ned.

Efter en lille god og oplevelsesrig maaneds tid hver for sig i hhv. Bolivia og Peru for Troels' vedkommende og Colombia for Mariannes vedkommende, moedtes vi den 19. december i kolonibyen Cartagena paa den caribiske kyst i Colombia. Det var soereme saftsuseme daelme dejligt at faa sin bedre halvdel tilbage igen! Det skulle fejres med bl.a. et bad i en muddervulkan:




Aarsagen til, at vi havde besluttet at moede paa kysten i Colombia var for at tage en fem dages sejltur fra Colombia til Panama henover julen. Sikke en laekker og anderledes maade at tilbringe juledagene paa. 
Den 22. december hoppede vi sammen med seks andre rejsende paa en catamaran. De foerste to dage var der kun hav og store boelger at se, saa langt oejet rakte. Efter den tur foeler man, at man er blevet ret soestaerk. De resterende tre dage sejlede vi rundt mellem San Blas oerne, som er et lille paradis bestaaende af knap 400 palme-oer udenfor Panamas kyst. Dagene gik med at spise laekkert friskfanget fisk og skalddyr, se delfiner, snorkle, besoege de lokale Kuna-stammefolk og danse rundt om en palme juleaften. Billederne taler vist for sig selv: 



Vores hjem i fem dage - altsaa catmaranen

De har venner kom et par gange og hilste paa

Kontrast: Cruise-skib med tyske pensionister versus Kuna-skib

Endelig fik vi mulighed for at afproeve vores nyindkoebte undervandskamara


Snorkeling bliver ikke meget bedre, naar man finder et gammelt skibsvrag

En sandmand med nissehus og vores nye rejsevenner inkl. os selv sender en julehilsen

Saa er julemaden i hus


GOD JUL







Ingen kommentarer:

Send en kommentar