tirsdag den 11. september 2012

Forunderlige Rio

Utrolige tiltalende og smukke Rio er nu overstaaet for denne gang.

Selv om det er vinter hernede (de gaar over til foaar d. 21 sep.) saa er der 35 grader og vindstille uden nogen skyer paa himlen.

Vil gerne fortaelle lidt om vores dage i Rio.

Vi boede som tidligere naevnt hos en brasiliansk pige Nathalice, som, ligesom vores generelle opfattelse af de lokale, var utrolig imoedekommen og hjaelpsom. Vi har hertil ogsaa vaennet os til, at det langt fra er normalt at kunne tale engelsk, og sjovt nok bliver lokale ved med at tale portugisisk til os, selvom vi proever at indikere, at vi ikke kan sproget. Natalice bor i en meget lille lejlighed, tja 25m^2, ja mindre end lejligheden paa Sauers Kollegiet i Aalborg, men her boede vi tre stk. i fem dage. Herefter boede vi paa 'Wave Hostel' tre dage, foer vi tog en bus langs kysten sydpaa til Angra Dos Reis, hvorfra vi tog faergen til den blfire oe 'Ilha Grande', hvor vi tilbragte tre dage og tog saa bussen videre her til Paraty. 

Af oplevelser har der vaeret mange i Rio, nedenstaeende billeder taler for sig selv.

Crossfit paa Copacabana stranden i Rio

Udsigt over Rio fra Sugar Loaf

Vores brasilienske vaert og os paa vej til samba

 Det bedste ud af mange billeder oppe fra Cristo statuen.

Paa tur i Santa Marta favelaen, som er en af de mange slumomraader der ogsaa er at finde i Rio.

Flere livstegn foelger ;)

Troels

4 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare lækkert ud. Det var skønt at høre fra jer og se jer på skype :) Stort knus Søs

    SvarSlet
    Svar
    1. I lige maade, Tina. Müslien lever stadig. Vi spiste af det i dag tilfrokost - efter Troels' rationeringsanvisninger selvfoelgelig :)

      Slet
  2. Rio og Nathalice og Samba - og så Ilha Grande. Der er vist nogen, der har hørt efter, da der var lysbilledeshow og fremlæggelse tidligere på sommeren. Jeg kan se at I nyder det, glæder mig til at læse mere - og drømme mig med!!

    Knus fra Lykke

    SvarSlet
    Svar
    1. Jovel, havde da lytterne ude, Lykke :) Hvor var det bare hyggeligt at bo hos Nathelice. Tak for at saette os i kontakt med hende!
      Hvis du ioevrigt stadig overvejer favela-speciale, saa kan jeg klart anbefale at du laeser "Brazil on the rise." Det er virkelig god laesning og giver en rigtig god forstaaelse for uligheder og mentaliteten her i Brasilien.

      Slet